Scroll to top

Çocuklar için Yurtdışı Futbol Kampları


StudyACourse - 28 Şubat 2019 - 0 comments

Çocukları genç yaşta sportif faaliyetlere alıştırmak ve dahil etmek gelecekte aktif ve başarılı bireyler olmaları açısından çok önemli. Spor alışkanlığı kazanan çocuklar ileride sadece sportif olarak değil, mental açıdan da güçlü, birey bilinci yüksek, takım çalışmasına uygun kişiler olurlar.

Bu sebeple yurtdışı futbol kampları, çocukların yaz aylarını verimli geçirmeleri için harika bir fırsattır. Okulların bitmesiyle arkadaşlarından uzaklaşan çocuklar, evlerinde bilgisayar başında vakit öldürmeleri yerine bu kamplarda yeni arkadaşlar edinebilir, yeni yetenekler kazanıp, mevcut yeteneklerini geliştirebilirler.

Sportif kamplar çocuklara erken yaşlarda sosyallik, ekip ruhu ve takım çalışmasına yatkınlık kazandırmada en faydalı yöntemlerden biridir. Gelişmiş ülkelerin hemen hepsinde bilinçli aileler çocuklarını yaz kamplarına göndererek onlara daha eğlenceli, daha öğretici ve dolayısıyla daha verimli bir yaz sunmaktadır. Örneğin Amerika Birleşik Devletlerinde her yaz 6 milyondan fazla çocuk bu kamplara katılmaktadır.

ABD’de olduğu gibi İngiltere’de de yaz kampları oldukça popülerdir. İngiltere, futbolun en popüler olduğu, futbolun bir spordan öte ülkenin hemen her yerinde tutku olduğu bir ülkedir. Genç yaşlı hemen her İngiliz, futbol ile yakından ilgilidir. Hal böyle olunca da gençler için futbol kampları oldukça sık görünen bir durumdur. Bu sebeple İngiltere’deki bazı iyi dil okulları çocuklar ve gençler için yaz futbol kampları sağlamaktadır. Bu kampa katılanlar sadece futbol yeteneklerini geliştirmekle kalmaz aynı zamanda İngilizceyi de oldukça iyi öğrenirler.

Yurtdışı futbol kampı sağlayan bu okullardan biri de Cavendish School of English’tir. 1983 yılından bu yana tecrübeli öğretmenlerle kaliteli dil eğitimi sunan bu okul, bu yaz dil eğitimindeki başarısını futbol kampıyla birleştiriyor. Cavendish School of English’in hazırladığı bu yurtdışı futbol kampını incelemenizi tavsiye ederiz.

Sağlanan tüm imkanlar, çocuklara hiç unutulmayacak bir yaz yaşatıp, yepyeni bir çevrede sosyalleşerek yeni yetenekler kazanmalarını sağlayacaktır. Eğer siz de çocuğunuzun daha eğlenceli ve verimli bir yaz geçirmesini, aynı zamanda İngilizceyi erken yaşta öğrenmesini istiyorsanız yurtdışı yaz kamplarını kesinlikle değerlendirmelisiniz.

Yorum yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir