Scroll to top

Karantina Günlerinde İngilizcenizi Nasıl Geliştirebilirsiniz?


StudyACourse - 6 Nisan 2020 - 0 comments

Her gün daha da değişen dünyamız şimdilerde çağımızın en ilginç süreçlerinden birisini yaşamakta. Şu günlerde evlerimizde karantinaya çekilmek durumunda kaldık. Günlük hayatımızın monoton işlevleri bir anda değişti. Hayatlarımızı evlerimize sığdırmaya başladık. Bugünlerde çoğu kişi sabah uyanıp, kahvaltısını yapıp, bilgisayar başına geçerek mesaisine başlıyor. Öğrenciler ilkokuldan üniversiteye kadar online eğitim görmeye başladılar. Haliyle hastalıktan dolayı evde yeme içme alışkanlıkları da etkilendi. Mutfakla ilgisi olmayanlar bile mutfağa ilgi duymaya başladı. Kısacası hızla dijitalleşen dünyamız bir anda evlerimizin içine hapsolunca daha farklı bir boyut aldı ve daha da dijitalleşmeye başladık. 

Yakın zamanda yurt dışına gezi amaçlı,eğitim veya iş amaçlı gitme planlarının hepsi suya düştü. Ama gelişen teknoloji sayesinde okulların online eğitim verebildiklerini görmekteyiz. Peki ya karantinada İngilizce öğrenilir mi? Bu yaz yurt dışına gidecektiniz, yurt dışında dil eğitimi alacaktınız ama iptal oldu. Ne yapabilirsiniz?

Artık yurt dışındaki dil eğitimi veren okulların çoğu İngilizceyi öğrenmek isteyen öğrenciler için online sınıflar oluşturmakta. Evde gün içerisinde birkaç saatinizi ayırarak, ana dili İngilizce olan öğretmenlerden canlı olarak eğitiminizi kolaylıkla alabilirsiniz. Tabi maalesef gitmek istediğiniz ülkenin, şehirin ambiyansını hiç bir şekilde yaşayamayacaksınız, ama hem evde sıkılmaya başladıysanız kendinize katkı sağlayacak bir alternatifiniz olur, hem de İngilizce öğrenmeyi çok istiyorsanız ve bu sizin hayatınız, kariyeriniz için çok önemli ise bu karantina günlerini online eğitimle üzerinizdeki en rahat kıyafetinizle alabilirsiniz.

Bu günlerde, vaktiniz varken bol bol kendinizi geliştirin. Kitap okuyun, spor yapın, dizi, film, belgesel izleyin, bir de hep öğrenmek istediğiniz ikinci dili öğrenin. Online eğitimlerden faydalanın.

Her şey eski haline dönüp, evlerimizden dışarıya kendimizi attıktan sonra artık yurt dışı planlarınızı, turistik veya iş seyahatlerinizi yapabilirsiniz.

Eğer online İngilizce dersleriyle ilgileniyorsanız, daha fazla bilgi için bize WhatsApp iletişim hattımızdan arayarak ya da mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.

WhatsApp: +90 553 827 54 60

Related posts

Yorum yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir